Tømrerarbejde

Har du brug for en dygtig tømrer?

Tømrerarbejde

Har du brug for en dygtig tømrer? Vestegnens Tømrer udfører alt tømrerarbejde, du kan forestille dig. Vi kommer ud til små som store opgaver – og også hasteopgaver! Engang imellem sker det bare, at man har brug for en tømrer her og nu! Vi har gode samarbejdspartnere, som vi kan trække på ved større projekter, totalentrepriser og ved hastesager.

Med en god faglig ballast kender vi kravene til og omfanget af de forskellige opgaver. Det gør, at vi ud fra et kig på opgaven og en god snak med dig om dine ønsker, kan give dig en samlet pris for arbejdet og en god indikation af, hvor hurtigt vi kan levere det færdige arbejde.

Vi laver alt fra træterrasser, tagterrasser, loft, vægge, køkkener, døre og vinduer, carporte, facadebeklædning og tage til større entrepriser som en tilbygning eller en totalrenovering af huset eller lejligheden.

Med vores udgangspunkt på Vestegnen påtager vi os opgaver på hele Sjælland. Du er altid velkommen til at henvende dig med en opgave eller spørgsmål til vores virksomhed.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ærligt og redeligt håndværk til konkurrencedygtige priser.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

    Eller ring til os nu

    Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

    Ring 70 60 57 47