Om os

- ærligt og solidt tømrerarbejde

Din garanti for kvalitetsarbejde, god service og fair priser

Om os

Ærligt og redeligt håndværk til konkurrencedygtige priser. Vi påtager os tømreropgaver for private kunder såvel som erhvervskunder på hele Sjælland. 

Hos Vestegnens Tømrer lægger vi vægt på ærlighed. Vi siger vores mening og takker hellere nej til en opgave, end at byde ind på et projekt, der er dømt til at mislykkes eller ikke lever op til vores egne standarder for godt håndværk. Omvendt gør vi altid vores yderste for at give god rådgivning til vores kunder, så deres projekter kommer bedst muligt i mål. Det giver et godt og reelt fundament for relationen mellem os og vores kunder.

Med hensyn til prisen er vi hverken de dyreste eller de billigste på markedet. Vi går op i at levere gode, solide kvalitetsløsninger til priser, som er rimelige og gennemsigtige. Vores kunder skal vide, hvor de har os, og være trygge ved, at vi leverer det aftalte til den aftalte pris.  

Det er vigtigt for vores firmas eksistens, at vi er stolte af vores eget arbejde og kan stå inde for de resultater, vi leverer.  Glade og tilfredse kunder er de bedste ambassadører, vi kan få.

Vi kommer altid ud og kigger på opgaven, så vi kan give et realistisk og fair tilbud, du som kunde kan forholde dig til. En af vores styrker er, at vi er gode til at se opgaven fra kundens synsvinkel og ud fra kundens behov. Når vi ved, hvad du vil have, handler det bare om at finde den bedste løsning, som matcher dit budget.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ærligt og redeligt håndværk til konkurrencedygtige priser.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

Vestegnens Tømrer

- ærligt og solidt tømrerarbejde

Ring 70 60 57 47